Tallinna Kunstigümnaasiumi galeriis "Mäsu" uus näitus!

"juhtum 38b"

„juhtum 38 b”

Tartu Kõrgema Kunstikooli maalingute osakonna tudengite näitusel „juhtum 38 b” näeb väljapanekut töödest, mis on juhtumisi juhtunud üliõpilaste õppetöö kõrvalt. Näituse pealkiri võtab kokku sisu, mis annab iseloomustuse tudengite töödele. Enamasti kooli ülesannete kõrvalt tekkivad tööd (maalid, joonistused, graafika) peegeldavad noorte mõttemaailma oma ruumist, on tihti poeetilise alatooniga ja isiklikud. Ruum, kus tööd teostatakse, asetseb Tartu linnas, Tähe tänaval, majas nr 38 b ning juhuslikkus omab ideede ja visuaali tekkimisel olulist osa.

Seega on näitus üpriski eklektiline, kaootiline ja uitav.

Näitust võib vaadelda kui ühe ajajaotuse juhtumit TKK maalingute osakonnast. Juhtumite lahendus ilmneb nii mõnegi tudengi jaoks diplomitöö finaalis, mõnel võib oma juhtum peale kooli lõpetamist jäädagi lahendamata.

Näituse avamine Tallinna Kunstigümnaasiumi Galeriis MÄSU kolmapäeval, 17. veebruaril kell 18:00.

Näitus jääb avatuks 27. veebruarini.

Infot näituse kohta:

Kadri Toom

56 477 397

Tartu Kõrgem Kunstikool (TKK) on visuaalset keskkonda kujundavaid professionaalseid rakenduskunstnikke ja kultuuripärandit säilitavaid kunstnik-restauraatoreid koolitav multidistsiplinaarne rakenduskõrgkool, kus on võimalik omandada rakenduskõrgharidus audiovisuaalsete kunstide, disaini ja rakenduskunsti, konserveerimise ja restaureerimise ning vabade kunstide õppesuunal. Veel infot kooli kohta leiab aadressil: http://www.artcol.ee/

Tallinna Kunstigümnaasiumi galerii MÄSU,   Tööstuse 1, Tallinn.  Galerii on avatud

K, N, R 15.00 – 19.00 Kuidas tulla kaardi leiad: http://koplikool.ee/masu Info: masugalerii@gmail.com

Malle Pärtel – 56650755, galerist

Tallinna Kunstigümnaasiumi galerii Mäsu avati 2008. aasta 19.detsembril. Selle aja jooksul kokku on toimunud 15 näitust ja suvine workshopi sari. Täpsemat infot kõigi ürituste kohta leiab galerii koduleheküljelt: http://koplikool.ee/masu Galerii kuulub Tallinna Kunstigümnaasiumile, kuid näituse projekte on oodatud kõigilt huvilistelt.

2 arvamust “Tallinna Kunstigümnaasiumi galeriis "Mäsu" uus näitus!”

 1. Greetings I’m not sure whether or not it’s me or perhaps your
  blog post but it is loading sluggish for me, I had to spend just like
  a minute or two to load up but digg does work properly to me.
  Anyway, I appreciate you for posting an incredibly superb
  blog post. Everybody who stumbled on this web site really
  should have observed this content extremely very helpful.
  This one is definitely fantastic everything that you actually
  have concluded here and want to check out even more posts from you.
  Right after taking a look at your article, I have book marked
  your web page.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga